Om konkurransen

Videokonkurransen Stylista Beauty Talent er åpen for alle som har fylt 13 år og er bosatt i Norge. Vinneren blir programleder på Stylista-TV og får produkter fra Blush.no verdt 10.000 kroner!

Les mer om premiene her.

Du deltar ved å laste opp en egenprodusert video via Youtube og fylle ut påmeldingsskjemaet. Bruk en aktiv mailadresse, så vi får tak i deg hvis du går videre i konkurransen!

SE OGSÅ: Slik lager du en god video

Konkurransen varer fra 15. mai til 19. juni, og du kan laste opp så mange videoer du vil. Innsendte videoer publiseres mandag til fredag i konkurranseperioden. Vi forbeholder oss retten til å sensurere upassende videoer, eller ved mistanke om juks. Ansatte eller nær familie til ansatte i Bonnier Media kan ikke delta i konkurransen.

Sank stemmer! Hver mandag kårer vi videoen med flest stemmer til ukesvinner, og denne går rett til finalen! I tillegg til fire ukesvinnerne deler juryen ut to wildcards til to videoer som også kommer til finalen. Finalistene presenteres fortløpende her. (Obs, kun én finaleplass per deltaker)

Etter konkurranseperiodenkan man stemme på de seks finalistene og så går juryen en siste gang gjennom finalistene og de to wildcardene, før vinneren av Stylista Beauty Talent 2017 annonseres på Stylista.no mandag 26. juni!

Juryen består av Kaja Brændengen, Head of Influencers i Bonnier Media, Julie Marlen Jenssen Leirvåg, innholdsansvarlig på Stylista, Annette Haga, moteansvarlig på Stylista og Helle Aakesen, partner manager i Youtube-selskapet United Screens.

Vinneren kåres utifra en helhetsvurdering basert på innholdet i videoen, teknikk, utstråling og underholdningsverdi.

Så hva venter du på? Last opp ditt bidrag nå!